shobi pisze:No i ładnie w jednym zdaniu wyjaśnili cały wątek spisku przez cztery sezony... brawo dla "goszczu" który przewidział że Sarah skończy z intersektem... [/edit]
Dziekuje bardzo

pzdr.
shobi pisze:No i ładnie w jednym zdaniu wyjaśnili cały wątek spisku przez cztery sezony... brawo dla "goszczu" który przewidział że Sarah skończy z intersektem... [/edit]
CMP pisze:Remendoster pisze:Wiec, skad intersekt w tych okularach
Jak sam nowy bad guy powiedział, stracił kupę czasu i pieniędzy, że zdobyć te okulary. Okulary od Deckera leżą nadal zużyte w Zamku. Nie wiadomo skąd je ma, tak samo nie wiadomo skąd Decker miał. Ekipa Bartowski widocznie się już tym nie interesuje.
Papilarny pisze:Głupio się czuję, jak mi przychodziować na odcinku, czy oceniać go na forum i wystawiać słabszą notę. Przecież to mój kochany Chuck, serial, który tak uwielbiam... Piąty sezon jednak głównie rozczarowuje i mimo tego, że kraja mi się serce muszę pozostać fair wobec samego siebie i nie udawać, że wszystko jest w jak najlepszym porządku, a epizody to klasa sama w sobie. Do tej pory nie wiedziałem, kto to jest Bo Derek i najwidoczniej niewiele traciłem - absolutnie nie porwała mnie jej kreacja w tym odcinku, ale bardziej winię tutaj scenarzystów/reżyserów, którzy wykreowali ją na super-hot szpieg, ale nieco po terminie (no sorry, 56 lat). Drażni mnie Jeff i Lester, ale nie jest to legendarny poziom drażnienia, jaki przedstawił Morgan (który w tym odcinku wypadł całkiem nieźle). Zaśmiałem się, kiedy była mowa o Kim Dzongu Ilu, kiedy rozmawiano o Twitterze - przecież cała czwórka to zatwardziali twitteromaniacy, a zakończenie skwitowałem w/w
em. Really? 15 wyszkolonych agentów celuje do Walker, a ta jak gdyby nigdy nic robi sobie fikołka i tym genialnym posunięciem wyprowadza wszystkich w pole. W ogóle sam fakt, że poszli tam we dwójkę, nie spodziewając się pułapki (jakby do tej pory życie ich nie nauczyło, że takie spotkania to zazwyczaj fortel) bardzo naciągany. Uczucia między Chuckiem a Sarą dalej stoją w miejscu, mnie tam te rozmowy o przyszłości niezbyt przekonują. 7/10
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość