Słyszałem że miało powstać jakieś forum dla nerdów zamiast tego to prawda ?
swamp pisze:O forum dal nerdów a nie słyszałem. 70 zł to rzeczywiście niedużo, ale właśnie nie wiem czy uda się zebrać taką sumkę, ponieważ jest mało osób na forum, a do tego właśnie serial się skończył pół roku temu i na forum piszą właśnie tacy ludzie jak między innymi ja, czyli ci którzy o "Chuck" dowiedzieli się niedawno.
swamp pisze:@PanCartoon Nie miałem zamiaru Cię obrazić, zresztą teraz gdy jeszcze raz czytam mój post nie wiem czemu tak to odebrałeś. Napisałem, że może nie być łatwo zebrać pieniądze, ponieważ na forum jest mało ludzi i teraz daj mi argument, który potwierdzi, że się mylę. Sam na SB napisałeś mi, że na forum było pustka i dopiero teraz, gdy ja coś tam napisałem to się dyskusja rozkręciła, więc praktycznie obrażasz się na samego siebie. Tak jak powiedziałem serial skończył się 6 miesięcy temu, więc już ci wyjadaczy nic nie piszą, ponieważ oni już dawno temu wyrazili swoje zdanie. Na forum działa jako tako jedynie SB, na którym też zbyt dużo się nie dzieje. Osobiście chętnie bym przeprosił Ciebie jak i innych, którzy poczuli się urażeni, ale nie napisałem nic obraźliwego,nie miałem nawet na celu napisania czegoś takiego, a jedynie stwierdziłem fakty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość